Flexitarianism - the sustainable food consumption?
Flexitarians became the largest dietary group after omnivores, they play a significant role when it comes to effectively reducing the consumption of meat and other animal-derived products and thus in fighting climate change. Looking at all those, who actively reduce or fully exclude at least some an...
Elmentve itt :
Szerző: | Bánáti Diána |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2022
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
68 No. 3 |
Kulcsszavak: | Táplálkozástudomány, Élelmiszer fogyasztás - fenntartható |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.52091/EVIK-2022/3-6-ENG |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79490 |
Hasonló tételek
-
Sustainable food consumption intentions related to food safety among young adults
Szerző: Kovács Ildikó
Megjelent: (2020) -
Viruses in food - in the light of the new coronavirus pandemic
Szerző: Bánáti Diána
Megjelent: (2020) -
Assessment of orange wines in the light of new food consumption trends
Szerző: Bene Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2017) -
Attitude toward the cloning of animals for food in Hungary
Szerző: Bánáti Diána, et al.
Megjelent: (2018) -
Factors influencing functional food and food supplement consumption
Szerző: Németh Nikolett
Megjelent: (2017)