Determination of the macroelement content of breads fortified with different spices and their contribution to the nutrient reference value
Many studies deal with food fortification, as the production, testing and consumption of functional foods has become a central issue nowadays. Bread is one of our important staple foods, and we regularly eat various spices. Bread may contain spices. In the course of our work, we developed a bread re...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Varga-Kántor Andrea Alexa Loránd Topa Emőke Kovács Béla Czipa Nikolett |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2022
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
68 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat, Kenyér, Fűszer, Táplálkozástudomány - kutatás, Élelmiszertudomány - kutatás |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.52091/EVIK-2022/3-5-ENG |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79488 |
Hasonló tételek
-
Functional bread, or the effects of garlic and its products on certain parameters of bread
Szerző: Kántor Andrea, et al.
Megjelent: (2019) -
Examination of breads enriched with dried basil and evaluation of the results
Szerző: Varga-Kántor Andrea, et al.
Megjelent: (2021) -
Determination of the nutrient content of crops from different countries
Szerző: Répás Zoltán, et al.
Megjelent: (2022) -
Gluten free biscuits fortified through sweet potato flour
Szerző: Tarek-Tilistyák Judit, et al.
Megjelent: (2021) -
Examination of the nutrient content and color characteristics of honey and pollen samples
Szerző: Végh Rita, et al.
Megjelent: (2022)