Különböző fűszerekkel dúsított kenyerek makroelem tartalmának meghatározása és hozzájárulásuk a táplálkozási referencia értékhez

Az élelmiszerek dúsításával számos tanulmány foglalkozik, hiszen napjainkra központi kérdéssé vált a funkcionális élelmiszerek előállítása, vizsgálata és fogyasztása. A kenyér egyik fontos alapélelmiszerünk, és rendszeresen fogyasztunk különböző fűszereket is. A kenyér tartalmazhat fűszereket. Munká...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Varga-Kántor Andrea
Alexa Loránd
Topa Emőke
Kovács Béla
Czipa Nikolett
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2022
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 68 No. 3
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat, Kenyér, Fűszer, Táplálkozástudomány - kutatás, Élelmiszertudomány - kutatás
Tárgyszavak:
doi:10.52091/EVIK-2022/3-5-HUN

Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79487

Hasonló tételek