Zsírban oldódó A-, D2-, D3-, E- és K3-vitaminok meghatározása izotóphígítással és LC-MS/MS műszeregyüttessel

Közleményünk célja élelmiszerekben (búzaliszt, üdítő, pezsgőtabletta) és étrendkiegészítőkben alacsony mennyiségben előforduló zsírban oldódó A-, D2-, D3-, E-vitaminok teljes (természetes eredetű és hozzáadott) meghatározása folyadékkromatográfiás tandem tömegspektrometriai (LC-MS/MS) módszerrel. A...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Tölgyesi Ádám
Girincsi Evelin
Hermann Viktória
Simon Andrea
Bálint Mária
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2022
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 68 No. 3
Kulcsszavak:Folyadékkromatográfia, Tömegspektrometria, Élelmiszerkémia - módszer, Élelmiszervizsgálat - módszer, Analitikai kémia - módszer, Vitaminok - analitikai kémia - módszer
Tárgyszavak:
doi:10.52091/EVIK-2022/3-2-HUN

Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79481

Hasonló tételek