Héjon erjesztett natúrborok vizsgálata
Az ősi fehérborkészítési technológia, a „kvevri” egyre nagyobb figyelmet kap a fogyasztók körében, nemcsak azért, mert egyedi és különleges, hanem azért is, mert a fenntarthatóság, a természetközeliség alapvető jellemzői ennek a borkészítési eljárásnak. Mindezt az is mutatja, hogy a hagyományos agya...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Bene Zsuzsanna Oláhné-Horváth Borbála Kneip Antal Balling Péter |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2022
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
68 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia, Borászat |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.52091/EVIK-2022/3-1-HUN |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79479 |
Hasonló tételek
-
Erjesztett takarmányok ammóniatartalmának direkt potenciometriás meghatározása
Szerző: Sarudi Imre, et al.
Megjelent: (1987) -
Examination of skin-fermented natural wines
Szerző: Bene Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2022) -
Fűszerpaprika őrlemények vastartalmának vizsgálata spektrofotometriás módszerrel
Szerző: Horváth György, et al.
Megjelent: (1975) -
A narancsborok megítélése az új élelmiszer-fogyasztási trendek tükrében
Szerző: Bene Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2017) -
Assessment of orange wines in the light of new food consumption trends
Szerző: Bene Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2017)