Héjon erjesztett natúrborok vizsgálata

Az ősi fehérborkészítési technológia, a „kvevri” egyre nagyobb figyelmet kap a fogyasztók körében, nemcsak azért, mert egyedi és különleges, hanem azért is, mert a fenntarthatóság, a természetközeliség alapvető jellemzői ennek a borkészítési eljárásnak. Mindezt az is mutatja, hogy a hagyományos agya...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Bene Zsuzsanna
Oláhné-Horváth Borbála
Kneip Antal
Balling Péter
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2022
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 68 No. 3
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia, Borászat
Tárgyszavak:
doi:10.52091/EVIK-2022/3-1-HUN

Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79479

Hasonló tételek