Application of an in vitro test system for the selection of probiotic bacterial strains

The aim of our studies was to evaluate in vitro methods for the simple and efficient selection of putative probiotic bacterial strains. Of the possible methods, the following were tested: culturing on selective media, Gram staining, catalase assay, hemolytic, clonality and aggregation ability, gastr...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Süle Judit
Varga László
Hatvan Zoltán
Kerényi Zoltán
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2022
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 68 No. 2
Kulcsszavak:Élelmiszertudomány - kutatás, Táplálkozástudomány - kutatás, In vitro módszer
Tárgyszavak:
doi:10.52091/EVIK-2022/2-4-ENG

Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79472

Hasonló tételek