Production of single cell protein by the fermentation biotechnology for animal feeding
Background: Fermentation is a sort of biotechnology that uses microorganisms to produce animal food through chemical process. In ancient times, wastes were treated with chemicals, but now companies convert wastes to valuable food, food ingredients or feed products such as single cell oils or single...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Molnár Judit Vasas Dávid Kalocsai Renátó Szakál Tamás Ahmed Mukhtar H. |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2022
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
68 No. 2 |
Kulcsszavak: | Biotechnológia, Mikrobiológia |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.52091/EVIK-2022/2-3-ENG |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79470 |
Hasonló tételek
-
Incorporating single cell proteins in the diet of IBD patients
Szerző: Molnár Judit, et al.
Megjelent: (2018) -
Co-fermentation of agricultural organic waste, main and by-products
Szerző: Sallai László
Megjelent: (2018) -
Searching for probiotics in traditional Mongolian fermented milk product [abstract] /
Szerző: Altankhuyag Nominzul, et al.
Megjelent: (2024) -
Examination of the different processing methods effects for nutritional value of the feed flours made from slaughterhouse by-products [abstract] /
Szerző: Csiba Anita, et al.
Megjelent: (2019) -
Effects of HPH processing at 400 MPa on proteins of liquid egg products
Szerző: Tóth Adrienn, et al.
Megjelent: (2016)