Determination of the nutrient content of crops from different countries
The crops commercially available in Hungary show great variety in terms of their county of origin. According to out hypothesis, this diversity is also reflected in value of their nutrient content. In our experiments, the nutrient and mineral content of jasmine rice, lentils and beans from different...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Répás Zoltán Győri Zoltán |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2022
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
68 No. 1 |
Kulcsszavak: | Ásványi anyag-tartalom - élelmiszer, Tápanyagtartalom - élelmiszer, Élelmiszervizsgálat |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.52091/EVIK-2022/1-3-ENG |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79456 |
Hasonló tételek
-
Determination of the macroelement content of breads fortified with different spices and their contribution to the nutrient reference value
Szerző: Varga-Kántor Andrea, et al.
Megjelent: (2022) -
Examination of the nutrient content and color characteristics of honey and pollen samples
Szerző: Végh Rita, et al.
Megjelent: (2022) -
The relationship between the nutrient content of potatoes and the structure stability, color changes, of their freeze-dried products [abstract] /
Szerző: Répás Zoltán, et al.
Megjelent: (2024) -
Konyhasók káliumtartalmának vizsgálata = Determination of potassium content in table salts
Szerző: Andrási Dávid, et al.
Megjelent: (2013) -
Mineral content of the Jubilejnaja 50 winter wheat (Triticum aestivum L.) in different growing years and areas in Hungary
Szerző: Ungai Diána, et al.
Megjelent: (2019)