Acrylamide content of commercially available capsule coffees
The consumption of capsule coffees is becoming more and more common in everyday life. Today, a number of studies support the fact that there are benefits of consuming the right amount of coffee. Despite its beneficial effects, there are also disadvantages to drinking coffee. For example, the acrylam...
Elmentve itt :
Szerző: | Schmidt Noémi |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2021
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
67 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság, Élelmiszerkémia - módszer, Analitikai kémia - élelmiszeripar, Kávé, Akrilamid |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.52091/EVIK-2021/4-4-ENG |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79446 |
Hasonló tételek
-
The acrylamide content of our foods
Szerző: Szigeti Tamás János
Megjelent: (2018) -
Élelmiszerek akrilamidtartalma a monitoring vizsgálati eredmények tükrében = Acrylamide content of foods in the light of monitoring results
Szerző: Gál Veronika, et al.
Megjelent: (2010) -
FT-NIR origin identification of coffee samples
Szerző: Jesztl Brigitta, et al.
Megjelent: (2019) -
Studying the properties of coffee drinks made from coffee factions of different particle sizes
Szerző: Lemmer Balázs, et al.
Megjelent: (2022) -
Special designs of popularity tests, consumer preferences of coffee beverages
Szerző: Bálint Ildikó
Megjelent: (2016)