Assessing packaging-related knowledge on the basis of a quantitative study
Packaging technology is one of today’s rapidly evolving disciplines, with innovative implications for many other disciplines, such as the food industry. Plastics can also be referred to as the materials of the 21st century, without which we could hardly imagine our lives today. Bioplastics are made...
Elmentve itt :
Szerző: | Lendvai Edina |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2021
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
67 No. 3 |
Kulcsszavak: | Csomagolástechnika - élelmiszeripari, Fogyasztói magatartás |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.52091/EVIK-2021/3-3-ENG |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79434 |
Hasonló tételek
-
Assessing packaging-related knowledge on the basis of a quantitative study
Szerző: Lendvai Edina
Megjelent: (2021) -
Food packaging
Szerző: Gyimes Ernő, et al. -
Outlook and challenges of nanotechnologies for food packaging
Megjelent: (2018) -
Use of whey proteins in food packaging
Szerző: Bulca Selda, et al.
Megjelent: (2022) -
A csomagolóanyagok és a csomagolás jelentősége az élelmiszerek mikrobiológiai minőségének megőrzésében = The significance of packaging materials and packaging in preserving microbiological food quality
Szerző: Tabajdiné Pintér Veronika Hedvig
Megjelent: (2015)