Az élelmiszeripari nanotechnológia fogyasztói elfogadása

Napjainkban az élelmiszeripari fejlesztéseket jellemzően két megatrend irányítja: a globális felmelegedés és a táplálkozással szorosan összefüggő hátrányos egészségügyi következmények (civilizációs betegségek, túlsúly, éhezés, elöregedő társadalom) kiküszöbölésének igénye. Ennek következtében a fogy...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Farkas Noémi Dóra
Kiss Marietta
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2021
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 67 No. 3
Kulcsszavak:Nanotechnológia - élelmiszeripar, Fogyasztói magatartás, Élelmiszeripari technológia
Tárgyszavak:
doi:10.52091/EVIK-2021/3-2-HUN

Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79431

Hasonló tételek