Az élelmiszeripari nanotechnológia fogyasztói elfogadása
Napjainkban az élelmiszeripari fejlesztéseket jellemzően két megatrend irányítja: a globális felmelegedés és a táplálkozással szorosan összefüggő hátrányos egészségügyi következmények (civilizációs betegségek, túlsúly, éhezés, elöregedő társadalom) kiküszöbölésének igénye. Ennek következtében a fogy...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Farkas Noémi Dóra Kiss Marietta |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2021
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
67 No. 3 |
Kulcsszavak: | Nanotechnológia - élelmiszeripar, Fogyasztói magatartás, Élelmiszeripari technológia |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.52091/EVIK-2021/3-2-HUN |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79431 |
Hasonló tételek
-
"Nanotechnológia az élelmiszeriparban lehetőség vagy kockázat?" /
Szerző: Gál Veronika
Megjelent: (2012) -
Új módszer élelmiszeripari csomagolóanyagok és fogyasztói csomagolások aroma záróképességének meghatározására
Szerző: Varsányi Iván
Megjelent: (1963) -
Az ismeret hatása az élelmiszeripari adalékanyagok fogyasztói elfogadottságára = The effect of knowledge on the consumer acceptance of food additives
Szerző: Szűcs Viktória, et al.
Megjelent: (2015) -
Nanotechnológia alkalmazásai
Szerző: Kukovecz Ákos
Megjelent: (2011) -
Élelmiszeripari műveletek
Szerző: Rajkó Róbert, et al.