The effect of lactation number and lactation stage on milk yield, on the composition and on the microbiological properties of raw cow milk in a Hungarian dairy farm

Changes in the composition and hygienic properties of milk affect producer price, so it is essential for the responsible dairy farmer to collect information on changes in these parameters due to various factors. In their study, the authors seek to answer the question whether there is a fluctuation i...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Petróczki Flóra Mária
Béri Béla
Peles Ferenc
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2021
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 67 No. 2
Kulcsszavak:Mikrobiológia - tej, Élelmiszervizsgálat, Élelmiszerbiztonság
Tárgyszavak:
doi:10.52091/EVIK-2021/2-3-ENG

Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79422

Hasonló tételek