The effect of lactation number and lactation stage on milk yield, on the composition and on the microbiological properties of raw cow milk in a Hungarian dairy farm
Changes in the composition and hygienic properties of milk affect producer price, so it is essential for the responsible dairy farmer to collect information on changes in these parameters due to various factors. In their study, the authors seek to answer the question whether there is a fluctuation i...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Petróczki Flóra Mária Béri Béla Peles Ferenc |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2021
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
67 No. 2 |
Kulcsszavak: | Mikrobiológia - tej, Élelmiszervizsgálat, Élelmiszerbiztonság |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.52091/EVIK-2021/2-3-ENG |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79422 |
Hasonló tételek
-
Relationship between the number of lactation and milk yield on Saanen goat farms
Szerző: Gráff Myrtill, et al.
Megjelent: (2013) -
Lactations of Holstein Friesian cows with long lifetime
Szerző: Berta Attila, et al.
Megjelent: (2009) -
Selling and pricing practices in the direct sales of producer's raw cow's milk
Szerző: Jancsó András, et al.
Megjelent: (2016) -
Impact assessment of microwave treatment of raw cow's milk on its microbiological properties
Szerző: Kapcsándi Viktória, et al.
Megjelent: (2020) -
The effect of milking technology on the behaviour pattern of dairy cows
Szerző: Mikó Edit, et al.
Megjelent: (2018)