Funkcionális célú majonéz szószok gyártási technológiájának kutatás-fejlesztése
Kutatásaink témája a funkcionális élelmiszer-tulajdonságokkal rendelkező, antioxidánsként alkalmazott béta-karotin, valamint a fehérjekoncentrátumként használt fenyőmagolaj-pogácsa hatásának vizsgálata volt majonéz szószok érzékszervi, fizikai, kémiai és reológiai jellemzőire. Munkánk célja egy olya...
Elmentve itt :
Szerző: | Lukin Aleksandr |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2021
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
67 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia, Termékfejlesztés, Élelmiszertudomány - kutatás, Majonéz |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.52091/EVIK-2021/1-4-HUN |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79413 |
Hasonló tételek
-
"Vörös túró" etnikai funkcionális termék gyártási technológiájának kutatása és fejlesztése
Szerző: Alkhamova Guzel, et al.
Megjelent: (2020) -
Research and development of production technology for mayonnaise sauce of functional purpose
Szerző: Lukin Aleksandr
Megjelent: (2021) -
A mikrobiológiai szabványosítás jelentősége a húskészítmény-konzervek gyártási biztonságának növelésében
Szerző: Szakál Sándor
Megjelent: (1976) -
Funkcionális élelmiszerek
Szerző: Csapó János, et al.
Megjelent: (2019) -
A "Helyes Gyártási Gyakorlat" európai rendszerének adaptálása a gyümölcs- és zöldséglevek előállításánál
Szerző: Tóth Tiborné, et al.
Megjelent: (1995)