Determination of polar target components HILIC-MS methods in food analysis /
Hydrophilic Interaction Liquid Chromatography, abbreviated HILIC, has become one of the most dynamically developing branches of the liquid chromatography technique in recent years. Coupled with mass spectrometry detectors, HILIC-MS systems allow the separation of target components in complex samples...
Elmentve itt :
Szerző: | Tölgyesi Ádám |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2020
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
66 No. 3 |
Kulcsszavak: | Tömegspektrometria, Élelmiszerkémia - módszer, Analitikai kémia - élelmiszeripar |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79372 |
Hasonló tételek
-
Poláros célkomponensek meghatározása HILIC-MS módszerek az élelmiszer-analitikában /
Szerző: Tölgyesi Ádám
Megjelent: (2020) -
International standardization of an LC-MS/MS based food analytical method development of a generally accepted test procedure for Alternaria toxins /
Szerző: Tölgyesi Ádám
Megjelent: (2022) -
Determination of amino acid composition of foods by photometric methods, part 2 - determination of methionine, cystine, lysine and arginine
Szerző: Kiss Dóra, et al.
Megjelent: (2020) -
Determination of amino acid composition of foods by photometric methods, part 1 determination of tyrosine, tryptophan and phenylalanine /
Szerző: Kiss Dóra, et al.
Megjelent: (2020) -
Ms Excel-alapú módszer célorientált mintavételi terv készítéséhez = Ms excel-based method for the preparation of target-oriented sampling plans
Szerző: Farkas Zsuzsa, et al.
Megjelent: (2015)