Élelmiszereink mikotoxin-és növényvédőszer-maradék szennyezettségének élelmiszer-biztonsági megítélése, 2. rész. mikotoxinok /

Közleményünkben bemutatjuk az élelmiszerekben és takarmányokban előforduló mikotoxin-szennyezést, szabályozásukat, az élelmiszerek, takarmányok mintavételével és analitikai vizsgálatával kapcsolatos követelményeket, elemezzük a jelenlegi hazai gyakorlat tapasztalatait. A NÉBIH mellett, felkérésünkre...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Ambrus Árpád
Szenczi-Cseh Júlia
Griff Tamás
Kerekes Kata
Miklós Gabriella
Vásárhelyi Adrien
Szigeti Tamás János
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2020
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 66 No. 2
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Növényvédőszerek - kémiai analízis - mérés, Élelmiszerbiztonság
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79355

Hasonló tételek