Viruses in food - in the light of the new coronavirus pandemic
In the relation to the 2019-2020 years pandemic caused by SARS-CoV-2 (Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2), this manuscript compiles a summary of the characteristics, mode of transmission and economic significance of human pathogen viruses related to food and food chain safety. In the in...
Elmentve itt :
Szerző: | Bánáti Diána |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2020
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
66 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság, Élelmiszervizsgálat, Világjárvány, Koronavírus járvány, Madárinfluenza, Sertésinfluenza, Élelmiszergazdaság |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79354 |
Hasonló tételek
-
Assessment of orange wines in the light of new food consumption trends
Szerző: Bene Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2017) -
Flexitarianism - the sustainable food consumption?
Szerző: Bánáti Diána
Megjelent: (2022) -
Insects as "new" foods
Szerző: Kemenczei Ágnes, et al.
Megjelent: (2016) -
Attitude toward the cloning of animals for food in Hungary
Szerző: Bánáti Diána, et al.
Megjelent: (2018) -
Food safety in the light of a quantitative consumer study
Szerző: Zsoldos László, et al.
Megjelent: (2013)