Zöld és fekete tea (Camellia sinensis L.) főzeteire specifikált színelmaszkolási rendszer érzékszervi validálása

Számos érzékszervi fókuszú kutatásban olvashatunk arról, hogy a vizsgált termék vizuális jellemzői prekoncepciót (elváráshibát) okoznak a bírálóban, amely különböző mértékben torzítja a többi érzékszervi jellemző megítélését. Abban az esetben, ha a minősítés alapja nem a vizuális értékelés, akkor cé...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Sipos László
Nyitrai Ákos
Szabó Dániel
Dominek Márk
Urbin Ágnes
Nagy Balázs Vince
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2020
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 66 No. 1
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat, Érzékszervi vizsgálat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79343

Hasonló tételek