Functional bread, or the effects of garlic and its products on certain parameters of bread
Nowadays, bread is consumed almost every day. Since the beneficial effects of garlic are well-known, we thought that by baking it into bread, a delicious product with physiological benefits could be created. For the experiment, garlic, garlic paste and granulated garlic were used in different concen...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kántor Andrea Fischinger László Ádám Alexa Loránd Papp-Topa Emőke Kovács Béla Czipa Nikolett |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2019
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
65 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia, Kenyér |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79313 |
Hasonló tételek
-
Examination of breads enriched with dried basil and evaluation of the results
Szerző: Varga-Kántor Andrea, et al.
Megjelent: (2021) -
Possibilities of using natural dyes in the production of breaded products
Szerző: Szepesi-Bencsik Dóra, et al.
Megjelent: (2022) -
Determination of the macroelement content of breads fortified with different spices and their contribution to the nutrient reference value
Szerző: Varga-Kántor Andrea, et al.
Megjelent: (2022) -
Development of a healthier bread recipe impact of flour type and fermentation on bread quality in Kosovo : [abstract] /
Szerző: Gashi Njomza, et al.
Megjelent: (2024) -
Evaluation of rheological, sensory and nutritional qualities in gluten-free bread formulations [abstract] /
Szerző: Xhabiri Gafur, et al.
Megjelent: (2024)