Functional bread, or the effects of garlic and its products on certain parameters of bread

Nowadays, bread is consumed almost every day. Since the beneficial effects of garlic are well-known, we thought that by baking it into bread, a delicious product with physiological benefits could be created. For the experiment, garlic, garlic paste and granulated garlic were used in different concen...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Kántor Andrea
Fischinger László Ádám
Alexa Loránd
Papp-Topa Emőke
Kovács Béla
Czipa Nikolett
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2019
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 65 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia, Kenyér
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79313

Hasonló tételek