Introduction of a real-time PCR instrument in the debrecen laboratory of the national food chain safety office for Salmonella detection
Salmonellosis is one of the most widespread zoonoses, being the animal disease spreading to humans encountered most often all over Europe [1]. Consequently, the detection of Salmonella spp. in foods can be classified as a microbiological analysis of primary importance in the Debrecen Regional Food C...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Ozsváth Xénia Erika Keszler Ibolya Rigó Karolina Pál Károly |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2019
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
65 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság - módszer, Szalmonella-kutatás |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79297 |
Hasonló tételek
-
Real-time PCR-készülék bevezetése a nemzeti élelmiszerlánc-biztonsági hivatal debreceni laboratóriumában Salmonellakimutatás céljából
Szerző: Ozsváth Xénia Erika, et al.
Megjelent: (2019) -
Salmonella okozta fertőzések
Szerző: Báthory Pál
Megjelent: (1967) -
Polymerase chain reaction (PCR) and PCR applications
Szerző: Bodai László -
Fogyasztói kutatások az élelmiszerlánc-felügyelet szolgálatában ; Consumer research in the service of food chain safety supervision
Szerző: Barna Sarolta, et al.
Megjelent: (2014) -
Beszámoló az Élelmiszerlánc-biztonságról rendezett nemzetközi konferenciáról = Report on the international conference safety in food chain
Szerző: Szeitzné Szabó Mária
Megjelent: (2012)