Az értékalapú szegmentáció és az élelmiszer-választás közbeni szem-mozgás közötti összefüggések esettanulmány kenyerekkel /
Tanulmányunkban a szemmozgások és a kérdőíves bevalláson alapuló értékek közötti összefüggéseket elemeztük. A kísérletben résztvevő 140 személy önkitöltős kérdőíveinek adatait klaszteranalízissel elemeztük, amelynek során belső klaszter validációt is végeztünk, amely alapján hat csoportot határoztun...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Gere Attila Székely Richárd Kókai Zoltán Sipos László |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2019
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
65 No. 3 |
Kulcsszavak: | Fogyasztói magatartás, Szemmozgás |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79292 |
Hasonló tételek
-
Oldható szénhidrátok pörkölés közbeni változásának papírkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Nedelkovits János
Megjelent: (1961) -
Adatok a méz tárolása illetve szállítás közbeni súlyveszteségéről
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1961) -
Szemkamerás vizsgálatok egy élelmiszer fogyasztói megítélésében
Szerző: Kovács Eszter, et al.
Megjelent: (2016) -
A hús szöveti összetétele és minősége közötti összefüggések I.
Szerző: Szeredy Ida, et al.
Megjelent: (1957) -
A hús szöveti összetétele és minősége közötti összefüggések II.
Szerző: Szeredy Ida
Megjelent: (1957)