Funkcionális élelmiszerek
A funkcionális élelmiszerek olyan készítmények, amelyek az alkotóelemeket megfelelő mennyiségben tartalmazzák, ám a hagyományos élelmiszerekhez képest nagyobb mértékben hatnak az életfunkciókra, hozzájárulnak a betegségek megelőzéséhez, egészségvédő hatásúak, összességében tehát kiemelten előnyös ha...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Csapó János Albert Csilla Szigeti Tamás János |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2019
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
65 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia, Élelmiszer-biokémia, Élelmiszerbiztonság, Élelmiszervizsgálat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79260 |
Hasonló tételek
-
Gyors módszer élelmiszerek és takarmányok cisztintartalmának meghatározására ioncserés oszlopkromatográfiával
Szerző: Csapó János
Megjelent: (1982) -
Takarmányok és élelmiszerek aminosav összetételének meghatározása különböző fehérje hidrolízis módszerekkel
Szerző: Csapó János
Megjelent: (1983) -
Élelmiszerek biofeldolgozása
Szerző: Wright Simon
Megjelent: (1999) -
Import élelmiszerek ellenőrzése
Szerző: Ravasz László
Megjelent: (1967) -
Takarmányok és élelmiszerek triptofántartalmának meghatározása fotometriásan és ioncserés oszlopkromatográfiával
Szerző: Csapó János, et al.
Megjelent: (1986)