Incorporating single cell proteins in the diet of IBD patients
Worldwide, and also in Hungary, more and more patients are diagnosed with inflammatory bowel disease (IBD) each year. In the case of IBD patients, to supplement a normal diet, alternative solutions, such as, for example, the dietary use of single cell proteins intended to be examined by us are requi...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Molnár Judit Vasas Dávid Ásványi Balázs |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2018
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
64 No. 4 |
Kulcsszavak: | Bélbetegségek - diéta, Élelmiszertudomány |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79253 |
Hasonló tételek
-
Production of single cell protein by the fermentation biotechnology for animal feeding
Szerző: Molnár Judit, et al.
Megjelent: (2022) -
Egysejtfehérjék beépítése gyulladásos bélbetegek diétájába
Szerző: Molnár Judit, et al.
Megjelent: (2018) -
Attitudes towards health foods in terms of diet and physical activity
Szerző: Nábrádi Zsófia, et al.
Megjelent: (2021) -
Use of alternative protein sources in the bakery industry
Szerző: Jakab Ivett, et al.
Megjelent: (2020) -
The behavior of hypersensitivitycausing proteins during food processing
Szerző: Török Kitti, et al.
Megjelent: (2016)