Általános iskolás gyerekek élelmiszer-biztonsági tudásszintje és tudatossága
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) azon fáradozik, hogy az elérhető legmagasabb szinten biztosítsa az élelmiszer-biztonságot a termőföldtől az asztalig. Ennek szerves részeként kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a fogyasztók esetleges tudáshiányából, vagy tévhitekből adódó kockázat...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Dorkó Annamária Balogh-Berecz Ágnes Szabó-Bódi Barbara Kasza Gyula |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2018
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
64 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság, Élelmiszer-higiénia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79248 |
Hasonló tételek
-
A tej hőkezelésének élelmiszer-biztonsági és energetikai vizsgálata
Szerző: Korzenszky Péter, et al.
Megjelent: (2017) -
Internetes élelmiszer-vásárlási szokások Magyarországon
Szerző: Bódi Barbara, et al.
Megjelent: (2016) -
Demográfiai tényezők hatása a fogyasztói élelmiszer-pazarlásra = Effect of demographic factors on consumer food waste
Szerző: Bódi Barbara, et al.
Megjelent: (2015) -
Élelmiszereink mikotoxin-és növényvédőszer-maradék szennyezettségének élelmiszer-biztonsági megítélése, 2. rész. mikotoxinok /
Szerző: Ambrus Árpád, et al.
Megjelent: (2020) -
Általános iskolások élelmiszerbiztonsági kockázatészlelése = Food safety risk perception of elementary school students
Szerző: Balogh-Berecz Ágnes, et al.
Megjelent: (2015)