Determination of the sensory development directions of beers using the method of penalty analysis
In my research, one of the methods of the determination of sensory product development directions is presented, based on the preference for different beers and the sensory characteristics influencing it. Six different beers were tested, four of which are commercially available (Löwenbrau, Staroprame...
Elmentve itt :
Szerző: | Tompos Barbara |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2018
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
64 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Sör, Fogyasztói magatartás, Érzékszervi vizsgálat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79217 |
Hasonló tételek
-
Sörök érzékszervi fejlesztési irányainak meghatározása a penalty analízis módszerével
Szerző: Tompos Barbara
Megjelent: (2018) -
Revision of the performance evaluation methods of sensory panellists performing descriptive analysis
Szerző: Sipos László, et al.
Megjelent: (2017) -
Advances in the development of gluten detection and quantitative determination methods
Szerző: Takács Krisztina, et al.
Megjelent: (2018) -
Initial microbiological experience in small-scale fruit beer product development
Szerző: Jakucs Levente, et al.
Megjelent: (2022) -
Nitrate and nitrite contents in Cuban beer
Szerző: Roché Miguel O. Garcia, et al.
Megjelent: (1981)