Sörök érzékszervi fejlesztési irányainak meghatározása a penalty analízis módszerével

Kutatásomban az érzékszervi termékfejlesztési irányok meghatározásának egyik módszerét mutatom be különböző sörök kedveltsége és az azt befolyásoló érzékszervi jellemzők vizsgálata alapján. Hat különböző sört teszteltem, amelyekből négy kereskedelmi forgalomban kapható (Löwenbrau, Staropramen, hideg...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Tompos Barbara
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2018
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 64 No. 2
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Sör, Fogyasztói magatartás, Érzékszervi vizsgálat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79216

Hasonló tételek