Sörök érzékszervi fejlesztési irányainak meghatározása a penalty analízis módszerével
Kutatásomban az érzékszervi termékfejlesztési irányok meghatározásának egyik módszerét mutatom be különböző sörök kedveltsége és az azt befolyásoló érzékszervi jellemzők vizsgálata alapján. Hat különböző sört teszteltem, amelyekből négy kereskedelmi forgalomban kapható (Löwenbrau, Staropramen, hideg...
Elmentve itt :
Szerző: | Tompos Barbara |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2018
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
64 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Sör, Fogyasztói magatartás, Érzékszervi vizsgálat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79216 |
Hasonló tételek
-
Determination of the sensory development directions of beers using the method of penalty analysis
Szerző: Tompos Barbara
Megjelent: (2018) -
A rozsliszttartalom meghatározása búzaliszt mellett Strohecker módszerével
Szerző: Sarudi Imre
Megjelent: (1959) -
Érzékszervi tesztek tapasztalatai
Szerző: Zukál Endre, et al.
Megjelent: (1980) -
A zsír propilgalláttartalmának meghatározása
Szerző: Tompos Albert
Megjelent: (1957) -
A szódavíz szabad szénsavtartalmának meghatározása
Szerző: Tompos Albert
Megjelent: (1956)