Pszeudocereália alkalmazási lehetőségei a termékfejlesztésben
Kutatásunk során sütőipari termékfejlesztéssel kísérleteztünk. Célunk egy táplálkozás-élettani szempontból kedvező, antioxidánsokban gazdag termék létrehozása és kémiai vizsgálata volt. Kísérleteink alatt BL55 búzafinomliszt, amaránt és hajdinalisztek különböző keverési arányaival állítottunk elő sü...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szedljak Ildikó Kujbus Vanda Réka |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2018
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
64 No. 1 |
Kulcsszavak: | Fogyasztói magatartás, Élelmiszervizsgálat, Élelmiszerkémia, Élelmiszeripari technológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79202 |
Hasonló tételek
-
Application possibilities of pseudocereals in product development
Szerző: Szedljak Ildikó, et al.
Megjelent: (2018) -
A gyors viszkoanalizátoros technika alkalmazási lehetőségei
Szerző: Juhász Réka, et al.
Megjelent: (2006) -
GFP tesztorganizmusok élelmiszermikrobiológiai alkalmazási lehetőségei és korlátai
Szerző: Mohácsiné Farkas Csilla, et al.
Megjelent: (2003) -
A Mixolab technika alkalmazási lehetőségei = The applicability of the Mixolab technique
Szerző: Hódsági Mária, et al.
Megjelent: (2010) -
A nagyfrekvenciás titrálás alkalmazási lehetőségei az élelmiszeranalitikában I.
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1960)