Pszeudocereália alkalmazási lehetőségei a termékfejlesztésben

Kutatásunk során sütőipari termékfejlesztéssel kísérleteztünk. Célunk egy táplálkozás-élettani szempontból kedvező, antioxidánsokban gazdag termék létrehozása és kémiai vizsgálata volt. Kísérleteink alatt BL55 búzafinomliszt, amaránt és hajdinalisztek különböző keverési arányaival állítottunk elő sü...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Szedljak Ildikó
Kujbus Vanda Réka
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2018
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 64 No. 1
Kulcsszavak:Fogyasztói magatartás, Élelmiszervizsgálat, Élelmiszerkémia, Élelmiszeripari technológia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79202

Hasonló tételek