Allergenic risks of novel foods
One of the basic requirements of food industry innovations is to guarantee the safety of the products. Therefore, novel foods may be marketed in the European Union only after authorization based on a broad safety assessment. For the safety of consumers with food allergies, this assessment includes t...
Elmentve itt :
Szerző: | Maczó Anita |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2017
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
63 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat, Élelmiszerbiztonság, Allergia - élelmiszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79185 |
Hasonló tételek
-
Új élelmiszerek allergén kockázatai
Szerző: Maczó Anita
Megjelent: (2017) -
Chia seeds as a novel food
Szerző: Kemenczei Ágnes, et al.
Megjelent: (2017) -
Novell and emerging food technology
Szerző: Hodúr Cecília, et al. -
Immunanalitikai módszerek a gliadin, mint búza allergén kimutatására
Szerző: Márta Dóra
Megjelent: (2007) -
Phosphates in our foods benefits and risks /
Szerző: Szeitzné Szabó Mária
Megjelent: (2018)