Investigation of the antimicrobial effect of black cumin seed oil using staphylococcus aureus strains

As customer awareness grows, there is an increasing consumer demand for minimally processed food products containing reduced amounts of additives. In order to preserve the safety and stability of foodstuffs, the use of preservatives is necessary in most cases, but their amounts can be reduced or the...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Mikulka Petra
Čanak Iva
Frece Jadranka
Mohácsiné Farkas Csilla
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2017
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 63 No. 3
Kulcsszavak:Feketeköménymag-olaj, Élelmiszerbiztonság, Mikrobiológia, Élelmiszervizsgálat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79167

Hasonló tételek