Investigation of the antimicrobial effect of black cumin seed oil using staphylococcus aureus strains
As customer awareness grows, there is an increasing consumer demand for minimally processed food products containing reduced amounts of additives. In order to preserve the safety and stability of foodstuffs, the use of preservatives is necessary in most cases, but their amounts can be reduced or the...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Mikulka Petra Čanak Iva Frece Jadranka Mohácsiné Farkas Csilla |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2017
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
63 No. 3 |
Kulcsszavak: | Feketeköménymag-olaj, Élelmiszerbiztonság, Mikrobiológia, Élelmiszervizsgálat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79167 |
Hasonló tételek
-
A feketeköménymag-olaj antimikrobás hatásának vizsgálata Staphylococcus aureus törzseken
Szerző: Mikulka Petra, et al.
Megjelent: (2017) -
Antibacterial and antibiofilm effect of wintergreen and immortelle essential oils against staphylococcus aureus
Szerző: Balázs Viktória Lilla, et al.
Megjelent: (2022) -
A kémiai Nobel-díj és a Staphylococcus aureus a modern tömegspektrometria szerepe a mikroorganizmusok azonosításában = The Nobel prize in Chemistry and Staphylococcus aureus : the role of modern mass spectrometry in the identification of microorganisms /
Szerző: Lovász Csaba
Megjelent: (2014) -
Antimicrobial and anti-adhesion activity of essential oils against bacteria Salmonella Typhimurium and Staphylococcus aureus, and yeast Candida albicans and Saccharomyces cerevisiae
Szerző: Tomičić Zorica, et al.
Megjelent: (2023) -
Glyceride structure of mango seed (Mangifera indica) oil
Szerző: Abd Allah M. A., et al.
Megjelent: (1975)