Occurrence of chloropropanols and glycidol esters in foods - a literature review
Chloropropanols and glycidol are transformation products that form during food production, essentially contaminants that form during food processing. Since their production conditions are similar, they are usually mentioned together in the relevant literature, as chloropropanols and related substanc...
Elmentve itt :
Szerző: | Bognár Erzsébet |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2017
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
63 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat, Élelmiszerkémia - toxikológia, Étolaj, Glicidol-észterek, Klórpropanolok |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79147 |
Hasonló tételek
-
Food adulteration [book review]
Megjelent: (2017) -
Insects as "new" foods
Szerző: Kemenczei Ágnes, et al.
Megjelent: (2016) -
Regulation of nutrition labeling of foods in the European Union and Hungary; a historical review from the beginning to the present day
Szerző: Kuti Beatrix, et al.
Megjelent: (2021) -
Functional foods
Szerző: Csapó János, et al.
Megjelent: (2019) -
Online food shopping habits in Hungary
Szerző: Bódi Barbara, et al.
Megjelent: (2016)