|
|
|
|
LEADER |
00965nab a2200241 i 4500 |
001 |
acta79139 |
005 |
20230826081749.0 |
008 |
230707s2017 hu o 0|| eng d |
022 |
|
|
|a 0422-9576
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
245 |
0 |
0 |
|a Food adulteration
|h [elektronikus dokumentum] :
|b [book review]
|
260 |
|
|
|a WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
|b Budapest
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 1468-1469
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 63 No. 1
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszerbiztonság - könyvismertetés
|
700 |
0 |
1 |
|a Csapó János
|
700 |
0 |
1 |
|a Albert Csilla
|
700 |
0 |
2 |
|a Csapóné Kiss Zsuzsanna
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79139/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2017_01_1468-1469.pdf
|z Dokumentum-elérés
|