Food adulteration [book review]

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
További közreműködők: Csapó János
Albert Csilla
Csapóné Kiss Zsuzsanna
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2017
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 63 No. 1
Kulcsszavak:Élelmiszerbiztonság - könyvismertetés
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79139
LEADER 00965nab a2200241 i 4500
001 acta79139
005 20230826081749.0
008 230707s2017 hu o 0|| eng d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
245 0 0 |a Food adulteration   |h [elektronikus dokumentum] :  |b [book review] 
260 |a WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.  |b Budapest  |c 2017 
300 |a 1468-1469 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 63 No. 1 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszerbiztonság - könyvismertetés 
700 0 1 |a Csapó János 
700 0 1 |a Albert Csilla 
700 0 2 |a Csapóné Kiss Zsuzsanna 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79139/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2017_01_1468-1469.pdf  |z Dokumentum-elérés