Leíró vizsgálatot végző érzékszervi bírálók teljesítményértékelési 1434 módszereinek felülvizsgálata
Az érzékelési tudományok alapját az érzékszervi mérések képezik. Az érzékszervi tudomány az emberi érzékszerveket a mérések eszközeként használja fel. Az érzékszervi vizsgálat során a termékek tulajdonságait érzékszervi bírálók és azokból álló bírálói csoport értékeli. Az érzékszervi tesztek után me...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Sipos László Ladányi Márta Kókai Zoltán Gere Attila |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2017
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
63 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79134 |
Hasonló tételek
-
Érzékszervi bírálók egyetértésének nyomon követése
Szerző: Sipos László, et al.
Megjelent: (2016) -
Érzékszervi bírálók látásvizsgálati tesztjei - áttekintés
Szerző: Sipos László, et al.
Megjelent: (2020) -
Érzékszervi bírálók elsődleges kiválasztása és alapfokú kiképzése
Szerző: Molnár Pál, et al.
Megjelent: (1977) -
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése IV. érzékszervi bírálók képességvizsgálata /
Szerző: Molnár Pál, et al.
Megjelent: (1992) -
Étkezési olajok érzékszervi vizsgálati módszerei
Szerző: Horváth Eszter, et al.
Megjelent: (2006)