Selling and pricing practices in the direct sales of producer's raw cow's milk
Among our objectives were the presentation of the most well-known sales channels of raw milk, sales practices and also the technological level used, as well as the examination of the issues related to the pricing, critical points and challenges of the direct sales of raw cow’s milk. Our observations...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Jancsó András Császár Gábor Varga László |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2016
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
62 No. 3 |
Kulcsszavak: | Tej - kereskedelem, Árképzés - kereskedelmi |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79101 |
Hasonló tételek
-
The effect of lactation number and lactation stage on milk yield, on the composition and on the microbiological properties of raw cow milk in a Hungarian dairy farm
Szerző: Petróczki Flóra Mária, et al.
Megjelent: (2021) -
When to sell the ill cow?
Szerző: Bánhelyi Balázs, et al.
Megjelent: (2017) -
When to sell the ill cow? [abstract] /
Szerző: Bánhelyi Balázs, et al.
Megjelent: (2017) -
When to sell the ill cow?
Szerző: Bánhelyi Balázs, et al.
Megjelent: (2017) -
Influence of somatic cell count in raw milk on cheese production
Szerző: Kocoski Ljubce, et al.
Megjelent: (2011)