Iskolai természettudományos képzés élelmiszer-vizsgálati kísérletek segítségével
A természettudományos tárgyak iskolai oktatásában a kísérleteknek meghatározó jelentősége van. A diákok pedig nagyon szívesen veszik, ha a kísérletek számukra is jól ismert anyagokkal zajlanak, amelyek esetünkben élelmiszerek. Cikkünkben tíz egyszerű, fizikai, kémiai és biológiai jellegű kísérletet...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Izsák Margit Bozi János Tiszáné Kósa Eszter Imola Szabó Gergely Levente Szabó S. András |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2016
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
62 No. 3 |
Kulcsszavak: | Természettudományos nevelés - középiskola, Élelmiszervizsgálat - középiskola |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79098 |
Hasonló tételek
-
Természettudományos oktatás az iskolában élelmiszer-vizsgálati kísérletek segítségével
Szerző: Tiszáné Kósa Eszter Imola, et al.
Megjelent: (2017) -
Diákok kémia-, biológia- és fizikaoktatása élelmiszer-vizsgálati kísérletek segítségével
Szerző: Bozi János, et al.
Megjelent: (2016) -
Élelmiszer-vizsgálati kísérletek középiskolás diákok oktatásában
Szerző: Szabó Gergely Levente, et al.
Megjelent: (2017) -
Általános- és középiskolás diákok kémia- és fizikaoktatása élelmiszer-vizsgálati kísérletek segítségével = Teaching of chemistry and physics in elementary and high schools with help of food science experiments
Szerző: Szabó S. András, et al.
Megjelent: (2015) -
Vizsgálati módszerek jelentősége a korszerű élelmiszer minősítésben
Szerző: Kovács József
Megjelent: (1975)