Iskolai természettudományos képzés élelmiszer-vizsgálati kísérletek segítségével

A természettudományos tárgyak iskolai oktatásában a kísérleteknek meghatározó jelentősége van. A diákok pedig nagyon szívesen veszik, ha a kísérletek számukra is jól ismert anyagokkal zajlanak, amelyek esetünkben élelmiszerek. Cikkünkben tíz egyszerű, fizikai, kémiai és biológiai jellegű kísérletet...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Izsák Margit
Bozi János
Tiszáné Kósa Eszter Imola
Szabó Gergely Levente
Szabó S. András
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2016
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 62 No. 3
Kulcsszavak:Természettudományos nevelés - középiskola, Élelmiszervizsgálat - középiskola
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79098

Hasonló tételek