Kedveltségtesztek speciális elrendezései, kávéitalok fogyasztói preferenciái

Munkámban különböző kávékeverékekből készült kávéitalok példáján mutatom be az érzékszervi vizsgálatokban elterjedt, ugyanakkor a termékfejlesztésben és a kísérlettervezésben is ritkán alkalmazott módszert, a nem teljes körű kiegyenlített blokk (balanced incomplete block, BIB) elrendezést. A termékf...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bálint Ildikó
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2016
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 62 No. 3
Kulcsszavak:Fogyasztói magatartás - kávé - mérés
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79094

Hasonló tételek