Kedveltségtesztek speciális elrendezései, kávéitalok fogyasztói preferenciái
Munkámban különböző kávékeverékekből készült kávéitalok példáján mutatom be az érzékszervi vizsgálatokban elterjedt, ugyanakkor a termékfejlesztésben és a kísérlettervezésben is ritkán alkalmazott módszert, a nem teljes körű kiegyenlített blokk (balanced incomplete block, BIB) elrendezést. A termékf...
Elmentve itt :
Szerző: | Bálint Ildikó |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2016
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
62 No. 3 |
Kulcsszavak: | Fogyasztói magatartás - kávé - mérés |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79094 |
Hasonló tételek
-
Kávéitalok minőségének alakulása
Szerző: Ravasz László
Megjelent: (1956) -
Különböző tejadalékok hatása kávéitalok aromájának felszabadulására
Szerző: Bücking M., et al.
Megjelent: (2007) -
Kávéitalok tartalmasságának meghatározására szolgáló módszerek tanulmányozása
Szerző: Gál Ilona Emma
Megjelent: (1961) -
Presszó-kávéitalok tartalmasságának ellenőrzése a fajlagos vezetőképesség mérése alapján
Szerző: Sarudi Imre, et al.
Megjelent: (1968) -
Az élelmiszeripari nanotechnológia fogyasztói elfogadása
Szerző: Farkas Noémi Dóra, et al.
Megjelent: (2021)