Teaching chemistry, biology and physics with the help of food analytical experiments
Experiments are of particular importance in the school education of physics, biology and chemistry. Students welcome gladly if the subject of an experiment is some kind of food, well-known to them. In the current work, ten simple experiments of physical, chemical and biological nature are described....
Elmentve itt :
Szerzők: |
Bozi János Szabó S. András Izsák Margit Tiszáné Kósa Eszter Imola Szabó Gergely Levente |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2016
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
62 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - középiskola, Kémia tanítása - középiskola, Fizika tanítása - középiskola, Biológia tanítása - középiskola |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79078 |
Hasonló tételek
-
Teaching of natural sciences in schools with the help of food investigation experiments
Szerző: Tiszáné Kósa Eszter Imola, et al.
Megjelent: (2017) -
Általános- és középiskolás diákok kémia- és fizikaoktatása élelmiszer-vizsgálati kísérletek segítségével = Teaching of chemistry and physics in elementary and high schools with help of food science experiments
Szerző: Szabó S. András, et al.
Megjelent: (2015) -
Education of natural science in schools with help of experiments of food investigations
Szerző: Izsák Margit, et al.
Megjelent: (2016) -
Experiments of food investigations in the education of high school students
Szerző: Szabó Gergely Levente, et al.
Megjelent: (2017) -
Qualitative analytical chemistry
Szerző: Szatmári István, et al.
Megjelent: (2020)