A nikkel esszencialitásának vizsgálata = Investigation of essentiality of nickel
Mivel számos vizsgálat, illetve elemzés utal arra, hogy az esszenciális és a nem létfontosságú mikroelemek egészséges szervezeten belüli koncentráció-eloszlása jelentős eltérést mutat, ez a tény felhasználható az adott mikroelem biológiai szerepének tisztázására. A létfontosságú elemeknél szűk a kon...
Elmentve itt :
Szerző: | Szabó S. András |
---|---|
További közreműködők: | Szigeti Tamás |
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2015
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
61 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat, Élelmiszerkémia, Biokémia, Retek |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79047 |
Hasonló tételek
-
Mikroelemek esszencialitása és az élelmiszervizsgálat = Essentiality of trace elements and food investigations
Szerző: Szabó S. András
Megjelent: (2013) -
CHIO CHIPS termékek vizsgálata = Investigation of potato chio chips products
Szerző: Tolnay Pál, et al.
Megjelent: (2013) -
Táplálkozásgenomika és élelmiszervizsgálat = Nutrigenomics and food investigation
Szerző: Szabó S. András
Megjelent: (2012) -
Investigation of the strontium content of foods and the biological role of strontium
Szerző: Szabó S. András
Megjelent: (2017) -
Ízfelismerő képesség vizsgálata sós (nátrium-klorid) ízre citromsav jelenlétében = Investigation of the ability of taste-recognition for salty taste (sodium-chloride) in presence of citric acid
Szerző: Szabó S. András
Megjelent: (2008)