A fogyasztók növényvédőszermaradékokból származó expozíciójának finomítása, 1. rész = Refining customer exposure due to pesticide residues - Part 1.
A növényvédő szerek, a fogyasztók egészsége szempontjából biztonságos felhasználási körülményeit az engedélyezésüket megelőzően végzett szerkísérletek eredményei alapján, pontszerű eredményt adó, úgynevezett determinisztikus eljárással ellenőrzik. A növényvédő szerek gyakorlati alkalmazását követően...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Zentai Andrea Kerekes Kata Szabó J. István J. Ambrus Árpád |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2015
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
61 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Növényvédőszerek - kémiai analízis, Élelmiszerbiztonság |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79046 |
Hasonló tételek
-
A fogyasztók növényvédőszermaradékokból származó expozíciójának finomítása, 2. rész = Refining customer exposure due to pesticide residues - Part 2.
Szerző: Zentai Andrea, et al.
Megjelent: (2015) -
Some crucial elements of the uncertainty of the consumption data used for the estimation of pesticide residue exposure
Szerző: Szenczi-Cseh Júlia, et al.
Megjelent: (2017) -
Food safety assessment of the mycotoxin and pesticide residue contamination of our foods, part 1. pesticide residues /
Szerző: Ambrus Árpád, et al.
Megjelent: (2020) -
Pesticide residue analysis in Hungary between 1967 and 2015
Szerző: Ambrus Árpád, et al.
Megjelent: (2016) -
Food safety assessment of the mycotoxin and pesticide residue contamination of our foods, part 2. Mycotoxins /
Szerző: Ambrus Árpád, et al.
Megjelent: (2020)