Az ismeret hatása az élelmiszeripari adalékanyagok fogyasztói elfogadottságára = The effect of knowledge on the consumer acceptance of food additives
Részben a fogyasztói igények, részben pedig az előállítói és kereskedelmi szempontok miatt élelmiszereink különböző adalékanyagokat tartalmaznak, ami a fogyasztók egy részében aggodalmat kelt. Jelen munkánk célja az adalékanyagokkal kapcsolatos ismeretszint, valamint az észlelt kockázat csökkentése...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szűcs Viktória Szabó Erzsébet Bánáti Diána |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2015
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
61 No. 2 |
Kulcsszavak: | Fogyasztói magatartás, Adalékanyag - élelmiszeripar |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79039 |
Hasonló tételek
-
Consumer acceptance of food nanotechnology
Szerző: Farkas Noémi Dóra, et al.
Megjelent: (2021) -
Genetically modified foods in Balkan countries - who accepts them?
Szerző: Kokthi Elena, et al.
Megjelent: (2022) -
A konzervipari termékek és a konzervek fogyasztói értelmezése = Consumers' definition for canned foods and canned food industrial products
Szerző: Temesi Ágoston, et al.
Megjelent: (2010) -
Az élelmiszeripari nanotechnológia fogyasztói elfogadása
Szerző: Farkas Noémi Dóra, et al.
Megjelent: (2021) -
A fotoakusztikus spektroszkópia (PÁS) alkalmazási lehetősége az élelmiszeripari nyers- és adalékanyagok minősítésében
Szerző: Mohos Ferenc, et al.
Megjelent: (1990)