Az ismeret hatása az élelmiszeripari adalékanyagok fogyasztói elfogadottságára = The effect of knowledge on the consumer acceptance of food additives

Részben a fogyasztói igények, részben pedig az előállítói és kereskedelmi szempontok miatt élelmiszereink különböző adalékanyagokat tartalmaznak, ami a fogyasztók egy részében aggodalmat kelt. Jelen munkánk célja az adalékanyagokkal kapcsolatos ismeretszint, valamint az észlelt kockázat csökkentése...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Szűcs Viktória
Szabó Erzsébet
Bánáti Diána
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2015
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 61 No. 2
Kulcsszavak:Fogyasztói magatartás, Adalékanyag - élelmiszeripar
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79039

Hasonló tételek