Eredményes volt a CCMAS nemzetközi konferencia = The international conference of CCMAS was a success ; Az élelmiszerkémia biztonságos megítélése = The safety assessment of food chemistry ; Romlott a technológiai fegyelem a vendéglátásban = The technological discipline impaired in the hospitality industry ; Hungalimentaria tizedik alkalommal! - Mindannyian fogyasztók vagyunk = Hungalimentaria at tenth time! - We are all consumers ; Innovációval megtörhető a lemaradás! = Innovation can break the backlog! ; Gabonakonferencia Budapesten = Cereal conference in Budapest!

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2015
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 61 No. 1
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat, Élelmiszerbiztonság, Élelmiszerkémia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79034
LEADER 01456nab a2200217 i 4500
001 acta79034
005 20230826082319.0
008 230705s2015 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
041 |a eng 
245 0 0 |a Eredményes volt a CCMAS nemzetközi konferencia = The international conference of CCMAS was a success ; Az élelmiszerkémia biztonságos megítélése = The safety assessment of food chemistry ; Romlott a technológiai fegyelem a vendéglátásban = The technological discipline impaired in the hospitality industry ; Hungalimentaria tizedik alkalommal! - Mindannyian fogyasztók vagyunk = Hungalimentaria at tenth time! - We are all consumers ; Innovációval megtörhető a lemaradás! = Innovation can break the backlog! ; Gabonakonferencia Budapesten = Cereal conference in Budapest!  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |a WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.  |b Budapest  |c 2015 
300 |a 546-551 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 61 No. 1 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat, Élelmiszerbiztonság, Élelmiszerkémia 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79034/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2015_01_546-551.pdf  |z Dokumentum-elérés