|
|
|
|
LEADER |
01456nab a2200217 i 4500 |
001 |
acta79034 |
005 |
20230826082319.0 |
008 |
230705s2015 hu o 0|| hun d |
022 |
|
|
|a 0422-9576
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
245 |
0 |
0 |
|a Eredményes volt a CCMAS nemzetközi konferencia = The international conference of CCMAS was a success ; Az élelmiszerkémia biztonságos megítélése = The safety assessment of food chemistry ; Romlott a technológiai fegyelem a vendéglátásban = The technological discipline impaired in the hospitality industry ; Hungalimentaria tizedik alkalommal! - Mindannyian fogyasztók vagyunk = Hungalimentaria at tenth time! - We are all consumers ; Innovációval megtörhető a lemaradás! = Innovation can break the backlog! ; Gabonakonferencia Budapesten = Cereal conference in Budapest!
|h [elektronikus dokumentum]
|
260 |
|
|
|a WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
|b Budapest
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 546-551
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 61 No. 1
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszervizsgálat, Élelmiszerbiztonság, Élelmiszerkémia
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79034/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2015_01_546-551.pdf
|z Dokumentum-elérés
|