Alakfelismerési kutatások néhány eredménye érzékszervi élelmiszerminősítő módszerek továbbfejlesztéséhez sütőipari termékekre = Some results of shape recognition research for the improvement of sensory food testing methods of bakery products
A számítógépen futtatható többváltozós statisztikai módszerek az élelmiszerek érzékszervi tulajdonságainak osztályba sorolására is alkalmazhatók. Az érzékszervi vizsgálatokkal a „kiváló”, „jó”, „közepes”, „megfelelő” és „nem megfelelő” kategóriák a termékek bírálati adatainak normálása, majd statisz...
Elmentve itt :
Szerző: | Molnár Pál |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2015
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
61 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Sütőipari termékek |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79028 |
Hasonló tételek
-
Minőségmutató-képzés sütőipari termékekre
Megjelent: (1986) -
Az Élelmiszerminősítő Kamara hírei
Megjelent: (1992) -
Az Élelmiszerminősítő Kamara hírei
Megjelent: (1992) -
Az Élelmiszerminősítő Kamara hírei
Megjelent: (1992) -
Minőségmutató-képzés konzervipari termékekre
Megjelent: (1987)