Isolation and evaluation of antimicrobial properties of non-volatile compounds from sweet marjoram [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Abu Ghazal Tasneem Sultan Veres Katalin Hohmann Judit |
---|---|
Testületi szerző: | Symposium of Young Researchers on Pharmacognosy (4.) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2023
|
Sorozat: | Symposium of Young Researchers on Pharmacognosy
4 |
Kulcsszavak: | Növénykémia - természetes anyagok - előadáskivonat, Gyógynövények - előadáskivonat, Biotechnológia - növények - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.14232/syrmpnpr.2023.6 |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/78887 |
Hasonló tételek
-
Antimicrobial potential of extracts and essential oils from different varieties of marjoram
Szerző: Abu Ghazal Tasneem Sultan
Megjelent: (2021) -
Furanonaphthoquinones, Diterpenes, and Flavonoids from Sweet Marjoram and Investigation of Antimicrobial, Bacterial Efflux, and Biofilm Formation Inhibitory Activities
Szerző: Abu Ghazal Tasneem, et al.
Megjelent: (2023) -
Antimicrobial, multidrug resistance reversal, and biofilm formation inhibitory effect of Origanum majorana extracts and essential oil
Szerző: Abu Ghazal Tasneem Sultan
Megjelent: (2022) -
Examination of the volatile and non-volatile components of Hungarian Stachys species
Szerző: Háznagy-Radnai Erzsébet
Megjelent: (2007) -
Antibacterial properties of compounds isolated from Carpobrotus edulis
Szerző: Martins Ana, et al.
Megjelent: (2011)