The effect of ultrasonic treatment and the ethanol on the extraction of polyphenol content of apple pomace
Agro-industrial waste poses a significant effect on environmental pollution due to the challenges of waste management. Meanwhile, agro-industrial wastes are rich in bioactive compounds, particularly polyphenols that can be useful in the food, cosmetics and medicine industries. This study investigate...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Gonelimali Faraja Szabó-Nótin Beatrix Máté Mónika |
---|---|
Testületi szerző: | 28th International Symposium on Analytical and Environmental Problems |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2022
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
28 |
Kulcsszavak: | Polifenol, Élelmiszerkémia, Élelmiszeripari technológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/78495 |
Hasonló tételek
-
Effect of apple pomace powder addition on rice flour based biscuits quality
Szerző: Szabó-Nótin Beatrix, et al.
Megjelent: (2022) -
Comparative analysis of polyphenol extraction from olive pomace a study on microwave-assisted and traditional methods : [abstract] /
Szerző: Marđokić Ana, et al.
Megjelent: (2024) -
The effects of ultrasonic treatment in canning technology [abstract] /
Szerző: Somogyi Tamás, et al.
Megjelent: (2024) -
Extraction of polyphenol compounds from chokeberry (Aronia melanocarpa (Michx)) pomace using methanol and acetone at different conditions
Szerző: Kavela Efaishe, et al.
Megjelent: (2022) -
Evaluation of total polyphenol and flavonoid content of malt flour extracts and analysis of their effects on the viability of Drosophila S2 cells
Szerző: Islam Md. Aminul, et al.
Megjelent: (2022)