Preparation and characterization of the inclusion complexes of salicin with α- cyclodextrin and γ-cyclodextrin [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Căta Adina Ienaşcu Ioana M. C. Ștefănuț Mariana Nela Ursu Daniel Mosoarca Cristina Rus Stefania Orha Corina Dabici AnaMaria |
---|---|
Testületi szerző: | 28th International Symposium on Analytical and Environmental Problems |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2022
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
28 |
Kulcsszavak: | Elektrokémia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/78473 |
Hasonló tételek
-
Encapsulation of some glucosinolates from cabbage and broccoli hydroethanolic extracts in 2-isopropylcylodextrin and γ-cyclodextrin [abstract] /
Szerző: Ștefănuț Mariana Nela, et al.
Megjelent: (2022) -
Microencapsulation of some glucosinolates from brassica family extracts by β-cyclodextrin
Szerző: Ștefănuț Mariana Nela, et al.
Megjelent: (2021) -
Novel inclusion complex of β-cyclodextrin and [2-(2-chlorophenylcarbamoyl)-phenoxy]-acetid acid ester
Szerző: Ienaşcu Ioana M. C., et al.
Megjelent: (2021) -
Determination of salicin content in food supplements containing willow bark
Szerző: Căta Adina, et al.
Megjelent: (2019) -
Effect of β-cyclodextrin complexation on the antibacterial activity of some salicylanilide esters [abstract] /
Szerző: Ienaşcu Ioana M. C., et al.
Megjelent: (2022)