Perception of older adults about health-related functionality of foods

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Szakos Dávid
Ózsvári László
Kasza Gyula
Testületi szerző: Wellmann International Scientific Conference (18.) (2021)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: University of Szeged Faculty of Agriculture Hódmezővásárhely 2021
Sorozat:Wellmann International Scientific Conference
Kulcsszavak:Táplálkozás - előadáskivonat, Egészséges életmód - előadáskivonat, Élelmiszerbiztonság - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/76231
LEADER 01049naa a2200241 i 4500
001 acta76231
005 20221108134843.0
008 220712s2021 hu o 1|| eng d
020 |a 978-963-306-790-1 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Szakos Dávid 
245 1 0 |a Perception of older adults about health-related functionality of foods  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Szakos Dávid 
260 |a University of Szeged Faculty of Agriculture  |b Hódmezővásárhely  |c 2021 
300 |a 69 
490 0 |a Wellmann International Scientific Conference 
650 4 |a Orvos- és egészségtudomány 
650 4 |a Egészségtudományok 
695 |a Táplálkozás - előadáskivonat, Egészséges életmód - előadáskivonat, Élelmiszerbiztonság - előadáskivonat 
700 0 1 |a Ózsvári László  |e aut 
700 0 1 |a Kasza Gyula  |e aut 
710 |a Wellmann International Scientific Conference (18.) (2021) 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/76231/1/wellmann_abstracts_2021_069.pdf  |z Dokumentum-elérés