|
|
|
|
LEADER |
01049naa a2200241 i 4500 |
001 |
acta76231 |
005 |
20221108134843.0 |
008 |
220712s2021 hu o 1|| eng d |
020 |
|
|
|a 978-963-306-790-1
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Szakos Dávid
|
245 |
1 |
0 |
|a Perception of older adults about health-related functionality of foods
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Szakos Dávid
|
260 |
|
|
|a University of Szeged Faculty of Agriculture
|b Hódmezővásárhely
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 69
|
490 |
0 |
|
|a Wellmann International Scientific Conference
|
650 |
|
4 |
|a Orvos- és egészségtudomány
|
650 |
|
4 |
|a Egészségtudományok
|
695 |
|
|
|a Táplálkozás - előadáskivonat, Egészséges életmód - előadáskivonat, Élelmiszerbiztonság - előadáskivonat
|
700 |
0 |
1 |
|a Ózsvári László
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Kasza Gyula
|e aut
|
710 |
|
|
|a Wellmann International Scientific Conference (18.) (2021)
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/76231/1/wellmann_abstracts_2021_069.pdf
|z Dokumentum-elérés
|