Healthy food, living food
We can not talk about the future, without knowing the current issues of agriculture and food crisis. Humanity as a whole faces a number of serious problems - the economic crisis, fast population growth, natural environmental degradation, energy and raw materials, and their unresolved threat the exis...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Blaga Diana Mateoc-Sirb Nicoleta Manescu Camelia Morariu Lucian Gaită Ruxandra Maria |
---|---|
Testületi szerző: | Traditions, innovation, sustainability (2011) (Hódmezővásárhely) |
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar
Szeged
2011
|
Sorozat: | Agrár- és vidékfejlesztési szemle
6 No. 1 |
Kulcsszavak: | Egészséges életmód, Táplálkozás - egészséges, Élelmiszerbiztonság, Élelmiszerminőség, Mezőgazdaság |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/76124 |
Hasonló tételek
-
Food security and sustainability - chances and limitations of agriculture
Szerző: Farkas I., et al.
Megjelent: (2013) -
Food security - challenge of future generations
Szerző: Borlovan Ioan, et al.
Megjelent: (2011) -
Comparison of the size structure of farms in Slovakia and France and their position in the food chain
Szerző: Jakub Radoslav
Megjelent: (2012) -
Possible role of some plant conditioning materials on the production of tomato as a functional food
Szerző: Pető Judit, et al.
Megjelent: (2015) -
Applications of SRD-method in horticultural and food sciences
Szerző: Boros Ildikó Fruzsina, et al.
Megjelent: (2017)