Influence of somatic cell count in raw milk on cheese production
The purpose of this study is to determine the qualitative and quantitative changes of milk components due to the increased number of somatic cells and their influence on cheese production. During the study milk is categorized in three categories depending on the number of somatic cells. The average...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kocoski Ljubce Kalevska Tatjana Trajkovska Biljana |
---|---|
Testületi szerző: | Traditions, innovation, sustainability (2011) (Hódmezővásárhely) |
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar
Szeged
2011
|
Sorozat: | Agrár- és vidékfejlesztési szemle
6 No. 1 |
Kulcsszavak: | Sajttermelés, Tej - minőség |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/76079 |
Hasonló tételek
-
Influence of somatic cell count in raw milk on cheese production
Szerző: Kocoski Ljubce, et al.
Megjelent: (2011) -
Somatic cell count of milk from different goat breeds
Szerző: Csanádi József, et al.
Megjelent: (2015) -
SOMATIC CELL COUNT OF MILK FROM DIFFERENT GOAT BREEDS IN HUNGARY
Szerző: Csanádi József, et al.
Megjelent: (2016) -
Factors Affecting Mastitis Cases and the Correlations of Somatic Cell Count with Milk Production in Holstein Cows
Szerző: Atasever Savas, et al.
Megjelent: (2020) -
The effect of lameness on body condition, milk production and somatic cell count in a holstein-friesian farm
Szerző: Kocsisné Gráff Myrtill, et al.
Megjelent: (2016)