Qualitative study of preferences and attitudes towards honey consumption in Hungary
Honey is becoming increasingly popular among consumers for its health and nutritional benefits as well as several other functions. The survey identifies four main dimensions of honey-purchasing motivation: medical benefits of honey consumption, dietary quality, cosmetics and sweetener. There are ver...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Oravecz Titanilla Kovács Ildikó |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2019
|
Sorozat: | Analecta technica Szegedinensia
13 No. 2 |
Kulcsszavak: | Mézfogyasztás, Fogyasztói magatartás, Méz - minőség |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.14232/analecta.2019.2.52-58 |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/76018 |
Hasonló tételek
-
Individual preference towards risk extract from a multi-stage survey on investment intelligence : [absztrakt] /
Szerző: Marchev Angel
Megjelent: (2009) -
Find the book that speaks to you! - a qualitative pilot study for research on Book Consumption
Szerző: Légrádi Miklós
Megjelent: (2023) -
Attitudes of PhD holders towards the business sector in Hungary
Szerző: Pálinkó Éva
Megjelent: (2021) -
Attitudes towards training in multinational companies
Szerző: Málovics Éva, et al.
Megjelent: (2011) -
Research of youngsters’ consumption and attitudes on real estate market
Szerző: Kazár Klára
Megjelent: (2012)