Chemical characterization of cherry fruits

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Popescu Georgeta-Sofia
Radu Florina
Velciov Ariana-Bianca
Cozma Antoanela
Nebancea Nicoleta
Testületi szerző: International Symposium on Analytical and Environmental Problems (27.) (2021) (Szeged)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: University of Szeged Szeged 2021
Sorozat:Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems 27
Kulcsszavak:Analitikai kémia - előadáskivonat, Növénykémia - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/75985
LEADER 01099naa a2200265 i 4500
001 acta75985
005 20220808154030.0
008 220531s2021 hu o 1|| eng d
020 |a 978-963-306-835-9 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Popescu Georgeta-Sofia 
245 1 0 |a Chemical characterization of cherry fruits  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Popescu Georgeta-Sofia 
260 |a University of Szeged  |b Szeged  |c 2021 
300 |a 280 
490 0 |a Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems  |v 27 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Kémiai tudományok 
695 |a Analitikai kémia - előadáskivonat, Növénykémia - előadáskivonat 
700 0 1 |a Radu Florina  |e aut 
700 0 1 |a Velciov Ariana-Bianca  |e aut 
700 0 1 |a Cozma Antoanela  |e aut 
700 0 1 |a Nebancea Nicoleta  |e aut 
710 |a International Symposium on Analytical and Environmental Problems (27.) (2021) (Szeged) 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/75985/1/proceedings_of_isaep_2021_280.pdf  |z Dokumentum-elérés