Effect of Covid-19 lockdown on dietary habits and lifestyle of students from North Macedonia

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Sulejmani Erhan
Hyseni Arjeta
Xhabiri Gafur
Testületi szerző: International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Faculty of Engineering, University of Szeged Szeged 2022
Sorozat:International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Kulcsszavak:Táplálkozási szokások - Észak-Macedónia - előadáskivonat, Közegészségügy - Észak-Macedónia - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/75310
LEADER 01113naa a2200241 i 4500
001 acta75310
005 20221108104653.0
008 220426s2022 hu o 1|| eng d
020 |a 978-963-306-853-3 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Sulejmani Erhan 
245 1 0 |a Effect of Covid-19 lockdown on dietary habits and lifestyle of students from North Macedonia  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Sulejmani Erhan 
260 |a Faculty of Engineering, University of Szeged  |b Szeged  |c 2022 
300 |a 142 
490 0 |a International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy 
650 4 |a Orvos- és egészségtudomány 
650 4 |a Egészségtudományok 
695 |a Táplálkozási szokások - Észak-Macedónia - előadáskivonat, Közegészségügy - Észak-Macedónia - előadáskivonat 
700 0 1 |a Hyseni Arjeta  |e aut 
700 0 1 |a Xhabiri Gafur  |e aut 
710 |a International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/75310/1/2022_icostee_142.pdf  |z Dokumentum-elérés