Evaluation of the antimicrobial activity of different natural extracts used to marinate a meat matrix artificially contaminated with foodborne pathogens
Elmentve itt :
Szerzők: |
Ribeiro Tiago Barbosa Joana Teixeira Paula |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering, University of Szeged
Szeged
2022
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Élelmiszertechnológia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/75296 |
Hasonló tételek
-
Determination of minimum inhibitory concentrations of several plants extracts against different bacterial pathogens
Szerző: Carvalho Marta, et al.
Megjelent: (2022) -
Evaluation of the effectiveness of a quaternary ammonium-based coating in preventing salmonella cross-contamination
Szerző: Mendes Liliana, et al.
Megjelent: (2022) -
Enrichment of rare Earth elements from contaminated biomass prior to extraction
Szerző: Dinh Truong, et al.
Megjelent: (2022) -
Enrichment of rare earth elements from contaminated biomass prior to extraction
Szerző: Dinh Truong, et al.
Megjelent: (2022) -
Comparative analysis of meat products made from different meat raw materials [abstract] /
Szerző: Kulcsár Tamás, et al.
Megjelent: (2023)